Allergi

IKKE VENT TIL POLLENSESONGEN BEGYNNER FOR FULLT

 

Pollenallergi er en av de vanligste allergisykdommene i Norge, og stadig flere nordmenn velger å bruke alernative metoder for å bli kvitt plagene, f.eks. kvantemedisin.

 

Når vi bruker kvantemedisin til å bekjempe pollenallergi og andre allergier, har det vist seg at plagene blir svakere og svakere for så å forsvinne helt.

Aqua Detox etter en kvantemedisinsk behandling vil hjelpe kroppen til hurtigere å rense kroppen for giftstoffer og kan så absolutt anbefales.

 

Her i Norge er det oftest pollen fra bjørk, gress, burot, or og hassel som skaper de største problemene for pollenallergikere.

 

Allergi oppstår når kroppen reagerer på stoffer den ikke liker. Pollenallergi er ikke en farlig sykdom, men skaper hos de fleste ubehag i øyne, nese og øvre luftveier. Allergien vil for mange også føre til redusert livskvalitet i form av dårlig energi, tretthet, hodepine osv.

 

Det er ofte lurt å starte behandlingen før pollensesongen setter inn for alvor - men det er aldri for sent å begynne med en kvanemedisinsk behandling av problemet :)