Astrid Elisabeth Schmidt-Hanssen

Hei!

 

Jeg heter Astrid Elisabeth Schmidt-Hanssen og bor nå i Horten, men er født og oppvokst i Drammen.

Til daglig jobber som terapeut med Bowenteknikken, Fotsoneterapi, Kvantemedisin, Reiki healing og Aqua Detox i en liten hytte i Mellom Keisemark 12 i Horten.

 

Har jobbet som terapeut siden 2006. Da tok jeg eksamen i Medisin Grunnfag.

Noen år tidligere hadde jeg tatt utdannelse i fotsoneterapi på Nordisk Center for fotsoneterapi og alternativ medisin, dette fordi fotsoneterapi hadde hjulpet meg med å bli kvitt migrene mange år tidligere. Det var vel dette som startet min nysgjerrighet for alternativ behandling. Tenk å bli kvitt migrene KUN ved trykk under og på føttene! Jeg ble overveldet og ydmyk og egentlig klar over hvilket flott instrument kroppen vår egentlig er! Tenk om vi alle kunne lære om kroppen vår og hvordan den jobber allerede på barneskolen, sammen med hvor viktig rent vann og riktig ernæring er - da hadde det ikke vært mange sykdommer blant menneskene på jorden!

 

Via en bekjent ble jeg i 2006 kjent med Kvantemedisinsk utstyr, og gikk til innkjøp av LIFE Systems, mitt første kvantemedisinske behandlingsapparat.

Forsto raskt at jeg måtte ha utstyr til å undersøke med også, dermed ble jeg eier av Introspect og litt senere EIS (som dere kan lese mer om under fanen Kvantemedisin).

LIFE Systems ble byttet ut i 2009  med en ny og forbedret og raskere modell. Høsten 2011 fikk jeg også ny software til apparatet som nå er ganske unikt!

Det er utrolig hvor mange mennesker som har fått hjelp av Kvantemedisinsk behandling til å bli kvitt sine uballanser og plager. Det er like gledelig å oppleve hver gang! Kan bl.a. nevne ME (eller utbrenthet) som mange sliter med i dag, plager etter kyssesyken eller flottbitt mm.

 

I 2007 ble jeg dratt med til en Bowenbehandler av et familiemedlem som hadde fått hjelp med sine plager der.

Dette fikk jeg lyst til å lære meg, og jeg begynte på skolen til Bowen Norge i Oslo og tok eksamen der i november 2008.

 

Jeg har vært med på diverse alternativmesser i Vestfold for å gjøre Bowenteknikken bedre kjent.

Jeg har også vært styreleder i foreningen Bowen Norge i flere år inntil jeg gikk av våren 2013.

 

Til slutt vil jeg tilføye at jeg er velsignet med et godt og lyst humør og at jeg er glad i og respekterer mennesker og dyr og jorda vi lever på.

Og jeg synes det hadde vært hyggelig om du tok kontakt med meg hvis du har ubalanser/plager i kroppen din du gjerne vil ha hjelp til å bli kvitt ;-)  Eller om du rett og slett bare er nysgjerrig og vil vite litt mer om de behandlingsformene jeg utøver.